Εκπαιδευτικό Πακέτο Γυμνασίου

Το Γυμνάσιο θεωρείται η κυριότερη μετάβαση των σχολικών χρόνων. Η απότομη αλλαγή του τρόπου διδασκαλίας από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο αποτελεί και ένα από τα σημαντικότερα άγχη των μαθητών και κατ’ επέκταση και των γονέων. Διαθέτουμε τα μέσα και τον τρόπο για να κάνουμε τη μετάβαση αυτή όσο γίνεται πιο ομαλή και ανώδυνη. Όλο και περισσότεροι γονείς εμπιστεύονται το Κέντρο Μελέτης Έξυπνη Ανάπτυξη για τη μελέτη των μαθημάτων του Γυμνασίου, την οποία και εκτελούμε με πρωτοποριακό τρόπο. Εκ παραλλήλου, βοηθάμε τους μαθητές μας να επιλέξουν τον κατάλληλο δρόμο μετά από το Γυμνάσιο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς γίνεται η μελέτη των μαθημάτων του Γυμνασίου κάντε κλικ στο κουμπί «ΜΕΛΕΤΗ».

Μελέτη Γυμνασίου

Το Κέντρο Μελέτης μας ειδικεύεται στη μελέτη των σχολικών μαθημάτων του Γυμνασίου, ακολουθώντας τις Ευρωπαϊκές μεθόδους διδασκαλίας. Τα μαθήματα εκτελούνται από έμπειρο προσωπικό μεταπτυχιακού επιπέδου σε ολιγομελή τμήματα.

Δε λειτουργούμε φροντιστηριακά. Αντιθέτως, μελετάμε σε καθημερινή βάση τα σχολικά μαθήματα για την επόμενη ημέρα και μέσα από αυτή τη διαδικασία λύνουμε τις απορίες των μαθητών μας, εξηγώντας αναλυτικά τη θεωρία.

Έτσι οι μαθητές δεν επιβαρύνονται με περισσότερη δουλειά για το σπίτι, ενώ ταυτόχρονα κατανοούν τη σχολική ύλη χωρίς να αφήνουν κενά.

Το εν λόγω σύστημα εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία από τα μεγάλα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Επίσης, εφαρμόζεται και από το Κέντρο Μελέτης μας εδώ και 3 έτη αφήνοντας μαθητές και γονείς απόλυτα ευχαριστημένους.

Και Μετά Το Γυμνάσιο;

Ο σοφός λαός μας λέει «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Πράγματι, αυτή η παροιμία ταιριάζει απόλυτα στο ζήτημα του επαγγελματικού προσανατολισμού για τα παιδιά, ιδιαίτερα στις μέρες που διανύουμε στη χώρα μας. Σύμφωνα με μια εξειδικευμένη μελέτη που εκτελέστηκε στην Ελλάδα το 2015, μόλις το 9,5% των μαθητών Γυμνασίου έχουν σκεφτεί, με σοβαρότητα, το τι επάγγελμα θα ήθελαν να ακολουθήσουν.

Καθηγητές Πανεπιστημίων και Ειδικοί Παιδαγωγοί συνιστούν ότι θα ήταν φρόνιμο τα παιδιά να αρχίζουν να προσανατολίζονται επαγγελματικά πριν ολοκληρώσουν το Γυμνάσιο, ούτως ώστε να είναι σε θέση να επιλέξουν την πορεία που θα ακολουθήσουν μετά από αυτό (Ενιαίο Λύκειο, Επαγγελματικό Λύκειο, Ι.ΕΚ. κλπ). Οι καθηγητές του Κέντρου Μελέτης μας διαθέτουν τους τρόπους για να βοηθήσουν τους μαθητές του Γυμνασίου να κάνουν τη σωστή επιλογή, σεβόμενοι πάντοτε τις επιθυμίες τους και φυσικά μετά από τη σχετική συνεννόηση με τους γονείς.

Κλείστε ραντεβού για περαιτέρω ενημέρωση στο 6940051161 ή στείλτε email στο [email protected] και ένας εκπρόσωπος του Κέντρου Μελέτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσει.